Kinkferansen 2020 UTSATT

Av hensyn til risiko for smitte av Covid -19 viruset har Smil Norge måtte utsette konferansen på ubestemt tid. Vi kommer ut med informasjon når situasjonen har roet seg og vi igjen kan planlegge arrangementet.

 

Vi føler også med de som nå sliter økonomisk, de som lever av å holde folk samlet til fest, konferanser, møter, måltider, film og underholdning. Det er ikke lett å drive næringsvirksomhet for noen nå og der er lett at det koker i toppen. Mange går med store tap og selv om der er mindre viktig med penger enn helse vil det få store ringvirkninger for mange, både bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner fremover i tid

 

Vi er nå i en situasjon der mange grunnet hensyn til smitte og helse ser allerede at visse næringer og frima sliter. Når alle samlinger avlyses får det utover mange. Ansatte permiteres, vikarer kan miste den ene inntekten de har, folk blir sykemeldte. Andre er i karantene, for å utelukke smitte eller fordi de er smittet. Noen er i karantene fordi det er farlig for de å bli smittet. Dette får store ringvirkninger i samfunnet når mange rammes samtidig. Og vi vet alle at det vil bli verre, før det blir bedre.

 

Hva bør man gjøre nå? 

Sunn fornudt, samhold og sikkerhet! 


Aller førs følge helsemyndighetenes råd og være forsikrig. Ta vare på deg og dine, men ikke glem nestekjærlighet for andre. Oppfordre også at de som kan samarbeide så godt de kan med de bedrifter som sliter - Mange mister levebrødet sitt nå. Derfor er det vitkgi å hjelpe der man ser man kan, uten å sette segselv i risiko for smitte eller spre smitte.

 

Det blir en felles "dugnad" fremover for å begrense der man kan og hjelpe der man kan.

 

Bruk hodet, men også hjertet ❤️ 

 

 

Styre Smil-Norge