Til info ang bruker-registrering og epost henvendelser

Til informasjon så opplever vi problemer med at e-poster fra oss blir stoppet i spamfiltere til diverse e-post leverandører. Dette er blant annet gmail, hotmail/outlook og også opplevd via yahoo. Det er fullt mulig at det er andre e-post leverandører hvor vi også blir sperret. Det er usikkert hvorfor vi blir markert som "spam" og stoppes til og med før det havner i brukerens e-post, enten innboks eller brukerens spam/søppelpost mappe.

 

Om man oppretter en ny bruker på siden her så skal man få en e-post med en aktiverings link. Om man får den (sjekk også spam mappen sin) så klikk på linken og vi vil da få opp bruker til manuell kontroll (for å unngå spam/scammere, mindreårige etc). Når profil er godkjent så skal man få en "konto er godkjent" e-post og man kan da logge inn. 

 

Hvis man ikke får e-post i det hele tatt så send oss en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. fra den e-post som man brukte til å registrere seg, legg med noen ord om hva problemet er og hvilket brukernavn man har valgt. Vi kan da sjekke og godkjenne profilen manuelt. Vi svarer også så fort dette er sjekket, men blir disse e-postene også stoppet så får du ikke svaret i innboksen. Prøv derfor å logge inn med ditt brukernavn og passord neste dag f.eks. Vi sjekker e-posten jevnlig og som regel minst en gang om dagen.


Alternativt send meg privatmelding på Fetlife om du har konto der, jeg har brukernavn Zimon der også.


Simon

Moderator SMil Norge