Snakk om kink under pride

 

SMil Norge trenger frivillige til å bemanne pride stands for å snakke om kink under pride 2019

Gjennom et mangfoldig samarbeid stiller kinkstere, fetisjister, BDSMere på stand i norges 4 største byer for å snakke om kink under pride. Målet er mer åpenhet, aksept, forståelse, kunnskap og samhold. Det er også å avmystifisere det vi driver med og bryte ned fordommer om det vi driver med. Sammen kan vi skape et rausere og åpnere samfunn. Bli med å snakk om kink

kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon 

Underbygging av friskmeldingen.

Verdens helseorganisasjon har offentliggjort grunnlaget for den internasjonale friskmeldingen for BDSMere og fetisjister.

 

Diagnosemanualen blir oppdatert og her finnes dokumentet hos pubmed

 

De som følger litt ekstra med, kan finne de Norske foregangspersonene Svein Skeid og Odd Reiersøl i litteraturlisten (88).

De har gjort et kjempearbeid i Fri (tiligere LLH) sitt diagnoseutvalg «ReviseF65» og sent en rapport til WHO i 2011.

Det er en god oversikt over forskingen som er gjort til da, og det er et dokument som flere burde lese. 

Rådgivningstelefon

Rådgivningstelefonen avvikles, SMil sin rådgivningstjeneste vil være tilgjengelig på epost og via facebooksiden vår.

Halvårsrapport for SMil Norge våren 2017

Halvårsrapport for SMil Norge våren 2017 

Les mer: Halvårsrapport for SMil Norge våren 2017

Brosjyren har kommet i nytt opplag


   SMil Norge utga en informasjonsbrosjyre om BDSM i 2012, på tross av mye skriving i media har den vist seg å være meget populær og den gir oss saklig og god informasjon om det vi driver med. 

vi har i noen år jobbet med det nye opplaget og kan nå med klede presentere den nye, noe er gammel, noe er nytt, men totalt så er den viktig. Les den og bruk den. Kom gjerne med innspill. 

 

Vi ønsker alle god lesning og god pride. På vår stand i parken kan du få den nye i trykket form. Eller du kan lese den elektronisk ved å klikke på bildet i høyre kolonne her på nettsiden vår.

 

 

Møt den nye lederen av SMil Norge

 

Sterkere sammen!

 

Nå som de har blitt varme i trøya, er det på tide å bli bedre kjent med styret i SMil Norge! Først ut er Carina/godheksa. Vi har selvfølgelig stilt henne alle spørsmål det er verdt å stille, og kan avsløre både hvor du, og Buffy, kommer på banen.

Les mer: Møt den nye lederen av SMil Norge

Ny informasjonsflyer