Litt om mye, men mest om CBT og mannlige kjønnsorganer

Dette er rett og slett ett sett svar som Tigerdamen og Femie har utarbeidet til en forumsbruker.

Denne artikkelen handler om mange ting, men mest om mannlige kjønnsorganer, CBT (kukk-og-balle-tortur) og kastrering. Vi har fått lov å bruke teksten slik at andre også kan dra nytte av den.

Her er spørsmålene:

Rent bortsett fra at utstyr må være så sterilt som mulig - finnes det noe man bør være spes obs på, om man setter kateter?

Hva vil være det beste glidemiddel i den forbindelse?

Femie skriver:
Sykepleiere får ikke sette kateter på menn uten spesiell opplæring. Gjør du det forsiktig, bruker glidemiddelet som kjøpes der du kjøper kateteret, og unngår alt som gjør vondt, skal det være noenlunde greit. Skaff deg opplæring av en lege eller sykepleier som kan det dersom mulig, utover det, som du sier, hold alt rent. De som kateteriserer seg selv i forbindelse med blæreparese, gjør det antiseptisk, men ikke sterilt, man satser på at man tåler egen bakterieflora. Men ta ingen sjanser her.

 

Jeg har lest på nett at en pikk ikke skal runkes med sounds (sonde) i, hvorfor ikke?

Tigerdamen skriver:
Jeg har sett menn runke seg selv med til dels meget store / lange sonder stukket inn i penis. Det virket ikke som disse mennene har fått noen skader av det. Når det er sagt, så bør man nok være forsiktig. Epitelet innvendig i urinrøret er mye tynnere enn huden utenpå penis. Det finnes også en lukkemuskel inn til urinblæra som man bør være forsiktig med. Skader på denne lukkemuskelen kan føre til inkontinens. Sonder beregnet på penis har runde ender slik at de ikke skal forårsake skjære- eller stikkskader. Jeg ville vært veldig forsiktig med redskaper som ikke er beregnet på denne typen CBT.

Andre ting man kan skade i en penis er svamplegemer, blodårer og prostata. Gjør deg godt kjent med anatomien så du vet mest mulig om hva som befinner seg hvor.


Hva med å sette inn/ta ut, i myk og/eller hard tilstand? Hard gir vel mindre plass kanskje?
De gangene jeg har brukt sounds, har den blitt satt inn i myk, og tatt ut av hard, og det virker som soundsen nærmest er sugd fast når jeg tar den ut, er det fordi pikken er hard, eller vil det alltid være slik ?

Tigerdamen skriver:
Når penis erigeres fylles svamplegemene med blod og det blir trangere i urinrøret. Mange menn finner det vanskelig å urinere med ereksjon. Jeg vil tro at sonden sitter hardere når penis er erigert. Svamplegemene presser på sonden og dermed sitter den som "sugd fast".

 

Ved bruk av nåler, på pikk og baller, er det noen andre ting enn infeksjonsfare man skal tenke på da?
Kanskje mulighet for noe arrvev, om det blir brukt for mye?
Jeg er forundret over hvor lite det blør, hele veien frem til hodet - men da greier jeg ikke å stikke uten at det rett og slett står en liten blodstråle.
Jeg har sett film på nettet, der det ble stukke svært tykke nåler, tvers gjennom begge testiklene. Da de ble trukket ut, sto det noe som så ut som en blank/hvit stråle fra punktet hvor det var blitt stukket, er det kroppsvæske, sædvæske? Det så ikke ut som om pungen var fylt med saltvann eller annet, i forkant.


Femie skriver:
Jeg ville aldri ha stukket I testikler, bare i skinnet rundt. Men jeg er kanskje ikke rett person å spørre her. Tigerdamen?

Tigerdamen skriver:
For noen medfører stikk gjennom testiklene uholdbare smerter, andre synes ikke det gjør noe. Jeg ville ikke ha stukket gjennom noen testikler hvis det var mulighet for at mannen senere ville ønsket seg barn. Det blir arrvev også etter ganske tynne nåler. I tillegg er det en ikke ubetydelig infeksjonsfare. En infeksjon i selve testikkelen kan ha stor innvirkning / ettervirkning på sædproduksjonen, og være svært smertefullt / hemmende mens den står på. Infeksjoner fører ofte til alvorlige arrdannelser. Inni testiklene er det fullt av tynne ganger og små hulrom som sædcellene dannes i. Arrvev kan stenge disse.

Det kan ha vært sæd du har sett sprute ut av gjennomhullede testikler.

I svamplegemene er det mengder av blodkar og blod, det kan hende svamplegemene tetter "hull" veldig fort og at det dermed blør mindre. I penishodet er det også mange blodårer men mindre svamplegemer – dermed blør det nok også mer. En annen grunn til at det blør friskt fra hodet er at blodet inni penis står under ganske kraftig trykk mens penis er erigert. Innerst ved roten av penis finnes en spesiell mekanisme som snører av blodårene mens penis er erigert, og hindrer blodet i å strømme tilbake i kroppen.

En grunn til at penis og testikler blir blå / blålilla når man snører av med tau eller annet, er at oksygenet i blodet blir brukt opp av cellene. En normal ereksjon varer vanligvis ikke stort lenger enn 3 – 4 minutter. Etter dette slapper penis av og blodet kan byttes ut med frisk, før eventuelt en ny ereksjon skjer.

Det er ikke bra å holde en penis blålilla over tid da dette fører til celledød når alt oksygenet er oppbrukt.

 

 

Hva med å føre en sonde ned i magen, noe spes å tenke på i den sammenheng?

Femie skriver:
Bare at du må få den ned i magen og ikke i lungene, det sjekker du ved å aspirere og være sikker på at den er på rett plass. Lunger gir luft i sonden, ikke mageinnhold.

Jeg er vel mest bekymret for å skulle stikke hull på ting innvendig.
Femie skriver:
Det er en viktig bekymring å ha uansett.

 

Kan det skylles for mye/for hardt trykk ved klyster ?
Femie skriver:
Ja. Tarmslimhinnen er tynn og kan ødelegges, så vær spesielt forsiktig om du setter klyster med sonde, og bruk tid. Endetarmen tåler en del mer enn tarmen lenger opp, men det er en god regel å bruke tid for å unngå mekaniske påkjenninger. Homsene har mye lurt å si om analsex osv., det beste rådet her er å lese det de skriver, evt. kan du lage en profil på Gaysir og lese der.

Tigerdamen legger til:
Det finnes forskjellige typer klyster, alt fra rent vann til melk, olje og såpe. Homsene anbefaler bruk av rent, lunkent vann. Såpe og olje kan irritere slimhinnene.

 

Kan man bli alvorlig syk av tarmbakterier?
Femie skriver:
Ja, definitivt. Tarmbakterier og amøber og annet småplukk betyr at tarminnhold skal holdes på dertil egnede steder. Jeg personlig har ikke sans for f.eks rimming, kanskje mest grunnet dette, men det er mange som leker med slikt allikevel. Man må vite hva man gjør med hvilke virkemidler..

Tigerdamen legger til:
Det finnes sykdommer som smitter via spor av avføring, blant annet hepatitt A og enkelte slemme magebakterier / innvollsormer. Er man frisk og vet at partneren er frisk, så vil vanlig rimming som regel ikke være nok til å bli syk. Dette er selvfølgelig avhengig av god hygiene. Slemme magebakterier er sjeldne i Norge og hepatitt A vil man som regel bli fort syk av, slik at det er enkelt å oppdage om man bærer på smitte. Hepatitt B og C smitter i sjeldne tilfeller via analleker, men de er enkle å sjekke om man bærer på via en enkel blodprøve hos legen. Mageinfeksjoner og amøber vil man ofte merke om man har besøk av. De fleste amøber / innvollsormer er enkle å behandle hvis man skulle være uheldig å bli smittet. Tigerdamen har ikke noe i mot rimming med en fast partner.

 

Jeg mener å ha hørt at man kan få for mye vann i seg?
Femie skriver:
Hva om man fyller magen, og tømmer blæra - når blir det ev belastende på nyrene?
For mye vann er ikke bra... men et par liter skal ikke være problematisk hos ellers friske individer. Så lenge man ikke sprenger ut noe for mye.

Tigerdamen legger til:
Magesekken tåler en del men det er ikke uten grunn at det å tvinge noen til å drikke flere liter vann kalles "vanntortur".

Urinblæra kan sprekke ved for stort trykk og det kan være alvorlig. Det vil som regel forekomme uholdbare smerter før en urinblære sprekker, men man skal være forsiktig med en full blære.

 

Hvor lenge kan man ligge fastbundet, før det begynner å bli helseskadelig ? Er liggesår det første/farligste i den forbindelse ? Sirkulasjonssvikt ?

Femie skriver:
Dersom man er bundet forsvarlig (altså på en måte som ikke sperrer for blod eller klemmer på nerver), er vel ubehaget ved å være urørlig for lenge, det største problemet. Det kommer an på hva man bindes med, på hvilken måte, og hva man ligger/står/sitter på. Liggesår på mennesker i normalt godt hold er ikke vanlig med det første.

Tigerdamen legger til:
Vanlige skader ved langtidsbondage er nerveskader etter at tau eller annet har klemt av en nerve over lengre tid. Alle skarpe kanter og trange tau vil føre til varige eller forbigående nerveskader. Håndjern er ubrukelige til alt annet enn fastsettelse over kort tid. Når noe blir "numment" er blodtilførsel og / eller nerver i klem. Hvite eller blå kroppsdeler tyder på avstengt blodomløp.

Noen liker langtidsbondage veldig godt og da kan brede remmer, tvangstrøye eller annet som ikke klemmer av blodomløpet være gode metoder. Bruker man tau så må man lage brede festepunkter med litt slakk.

Å stå / henge med armene over skulderhøyde vil medføre drukning hvis det skjer over tid. Væske samler seg i lungene. Dette er måten de som ble korsefestet i gamle dager, døde på.

Å være bundet opp-ned over lengre tid kan være anstrengende for hjertet, det samme kan pustekontroll være.

 

 

Om en voksen mann blir kastrert, mister han sex-lysten fullstendig da? Er det noen studier/info på hvordan det kan virke på psyken/identiteten?

Femie skriver:
Alle kastrerte mister ikke all lyst, alle mister heller ikke all evne til seksuell aktivitet.

Tigerdamen legger til:
Flere som kastrerer seg frivillig eller på egen hånd tar hormontilskudd for å opprettholde sexlyst og de mannlige egenskapene som hormonene fra testiklene sørger for.
Modblog lister opp bivirkninger som mangel på sexlyst, depresjon og beinskjørhet som bivirkninger av kastrering.

Kjemisk kastrasjon på pedofile har vel ikke virket helt, men om det er på grunn av fusking m piller, eller at piller ikke kan gjøre kastrasjonen like effektiv som avkapping av testikler, aner jeg ikke?

Femie skriver:
Kjemisk kastrering gjør kanskje noe med evne til reisning, men det er jo ikke først og fremst reisningen som er problemet med pedofile, problemet sitter i hodet. Det vil derfor være inne i hodet problemet sitter i forhold til pedofili/voldtektstendenser, og om det er en stiv penis eller noe annet man utfører overgrep med, spiller kanskje ikke så stor rolle. Om den stive penisen mangler vil det være andre måter å begå overgrep på
 

Tigerdamen legger til:
Kjemisk kastrering er noe legene helst ikke tyr til. En ting er at det ikke helt virker etter intensjonen og en annen ting er at det er uønskede bivirkninger.

 

Og, mye av seksualiteten vår sitter vel i hodet, eller er det bare kjønnshormonenes påvirkning på våre tanker? Og at all produksjon av kjønnshormoner forsvinner ved kastrasjon?

Femie skriver:
All produksjon av kjønnshormoner sitter ikke i testiklene.

Tigerdamen skriver:
Testiklene sørger for noen hormoner men den store faren ved å kastrere noen er at når man begynner å tukle med hormonballansen, så vet man ikke helt hvilke virkninger / bivirkninger man ender opp med. Det er derfor ikke å anbefale verken fysisk eller kjemisk klussing med hormoner. Det gjelder både det å fjerne noe ved for eksempel kastraksjon, eller det å legge til noe ved for eksempel doping

 

Jeg så et program på tv, om noen som kastrerte seg, men noen av dem igjen, satte hormonsprøyter for å ha sex, tror jeg?
Jeg synes det hele er litt forvirrende.
På anatomi-bilder ser det ut som testiklene bare henger i sædlederne, og ellers "flyter" inni pungen, og det er jo også slik det kjennes, de vandrer jo rundt liksom, er det slik, eller er de festet i vevet inni pungen ?
Som et lite ps, kan jeg legge til at jeg ikke har noen snarlige kastrasjonsplaner :-)

Tigerdamen skriver:
Ja, det stemmer nok at den som kastrerte seg siden måtte spe på med kunstige midler.

Ja, testiklene henger "løst" inni en slimpose, inni pungen. Det er altså ikke bare sædlederne som holder på testiklene, men også en hinne. Vi har mange slike hinner i kroppen, blant annet rundt tarmene slik at de ikke skal slå knute på seg. Bitestiklene sitter på toppen av selve testiklene, bare beskyttet av slimposen og pungen. Sammen med sædlederen sitter det en tykk bunt av blodårer som sørger for gjennomblødning av testiklene. På innsiden av pungen, eller skrotum som det egentlig heter, sitter en muskel som heter kremastermuskelen. Testiklene kan trekkes opp i lysken ved sterk kulde eller ved sterke smerter. Kremastermuskelen regulerer varmen på testiklene ved å slappe av og fjerne testiklene fra kroppen, for senke temperaturen, eller trekker seg sammen og holde testiklene inntil kroppen for å holde på varmen. Sædproduksjonen er avhengig av en velfungerende kremastermuskel.

 

Har du noen ide om hvor meget væske en kvinne kan ejakulere ?

Femie skriver:
Det er forsket lite på kvinnelig ejakulasjon men det finnes påstander om at kvinner kan ejakulere over 2 dl ved en orgasme

Vi vet at enkelte kvinner har ejakulert så mye væske at det har rent gjennom madrassen og ned i en dam på gulvet. Dette har vært etter inntak av medikament hvor dette kan være en bivirkning hos enkelte. Det har da vært mye fukt generelt, ikke bare ved ejakulasjon, men også kontinuerlig produksjon av fukt, beskrevet som noe annet enn "smøring".

 

Ved bruk av orgasmenekt, i belte f.eks - kan det på noen måte være farlig med denne ballesprengen de tyter om - vil det ikke bare renne over til slutt, om de aldri får komme? Sannsynligvis i søvne.
Men, kan de komme på samme måte i søvne, om pikken er låst i beltet, og ikke får reise seg?

De kan jo også tømmes, ved hjelp av prostata, men om det heller ikke skjer?

 

Femie skriver:
Det er forskjellige væsker som dannes forskjellige steder. Den sædvæsken som dannes og lagres i prostata kan faktisk i enkelte tilfeller "råtne" i prostata dersom den blir liggende der for lenge. Faktisk mener man at menn for å holde seg friske bør ha ca to utløsninger i uken, for å "skylle gjennom" systemet og holde alt i orden. Vi snakker ferskvare her

Tigerdamen legger til:
Ved bruk av CB over tid vil ereksjon hindres og det kan antakelig gå ut over potensen i det lange løp. Penis holder svamplegemene i form ved reglemessige ereksjoner. Man vet at f.eks røyking påvirker alle de små blodårene i penis negativt og at det går ut over antall reisninger i døgnet, og dermed også potensen. Røykere får oftere potensproblemer enn ikke-røykere. Om dette utelukkende kommer av nikotinets negative innvirkning på små blodårer, eller om det også kommer av redusert antall reisninger, er ikke sikkert. Tigerdamen ville ikke tatt noen sjanser med en partners potens og ville ha låst "junior" inn et sted hvor den kunne få ereksjon, men ikke nødvendigvis kunne masturberes (for eksempel om natten når de fleste menn har 5 – 7 perioder med ereksjon).

Man skal etter sigende kunne tømme noen via prostata, men det har ingen av oss noen gang forsøkt, så det vet vi ikke nok om. Å hindres i å ejakulere bør ikke være farlig. Mange menn som går innelåst over tid i et kyskhetsbelte begynner å "lekke", dvs at de renner over og at kroppen på den måten letter på trykket.

Femie legger til:
Når det er snakk om reisning/potens, vil man ekstremt sett mene "use it or lose it", det er reflekser og fysiologiske prosesser så vel som psykiske forhold, og dette kan være skjørt. Det er derfor viktig å vite hva man leker med

 

Noen linker for mer opplysning:

Kastrering:

http://wiki.bmezine.com/index.php/Castration

http://wiki.bmezine.com/index.php/Elastration

http://wiki.bmezine.com/index.php/Burdizzo

http://www.eunuch.org/main/

 

Spidding:

http://wiki.bmezine.com/index.php/Testicle_Skewering

 

CBT:

http://wiki.bmezine.com/index.php/Ball_Torture

 

Fjerning av skrotum:

http://wiki.bmezine.com/index.php/Scrotal_Removal