Medlemskap i SMil Norge

SMil Norge driver nettsiden Smil-Norge.no, ønsker du å være registrert bruker av nettsiden er dette gratis, det eneste kravet for registrering er at du må være over 18 år og følger reglene for forumet. Nettsiden har i tillegg en egen informasjonsdel som er åpen for uregistrerte brukere.

Smil Norge er en frittstående, partipolitisk uavhengig og landsdekkende interesseorganisasjon for sadomasochister  og fetisjster i Norge. Foreningens formål er bl.a. å påvirke den offentlige meningsdannelsen ved møtevirksomhet, presseinnlegg, utstillinger, fester og lignende, og skape trygge rammer for at SM’ere kan finne sammen for å more seg, utveksle erfaringer og få et godt grunnlag for nærmere bekjentskaper.

Betalende medlemmer i SMil Norge har tilgang til eget medlemsforum, der er det blant annet mulighet til å legge ut mer private bilder enn på det åpne forumet. Det legges ut jevnlig agenda og referat fra styremøtene, samt at medlemmene har mulighet til å delta på generalforsamling og på den måten være med å styre retningen til SMil Norge.

Som medlem er du med og støtter jobben som gjøres, både opplysning og rådgivning.

Styret har også tilgang på resurspersoner som kan rådføres, om medlemmer har behov for det, kan styret i SMil Norge kontaktes og resurspersonene med profesjoner som sexolog, lege, advokat, psykolog eller prest blir rådført.

Kanskje den viktigste jobben som gjøres av SMil Norge er drift av denne nettsiden. Alle forumsmedlemmene og aktiviteten som er her. Vi ønsker å opprettholde dette som en kostnadsfri nettside for alle, for å greie det må vi ha betalende medlemmer. Vi håper du vil være med å dra lasset i samme retning som oss og derfor melde deg inn som medlem allerede i dag.

Medlemsfordeler:

Eget diskusjonsforum for medlemmene.


20% rabatt hos Kondomeriet. Rabatten gjelder i butikkene Bergen, Ski, Strømmen og på Karl Johan i Oslo. 


20 % rabatt hos Kinky Cat Shop

Kinky Cat

10 % rabatt hos Pandoras Closet
Pandoras


10 % rabatt hos Orion

10 % rabatt hos Duo Shop

10% rabatt hos Gothica

15% rabatt hos Madam Mims (Link)

Mer informasjon finnes på SMil-Norge sitt medlems forum.


Følgende kontingentsatser gjelder for Smil Norge:

 1 år  
 Enslig medlem: Kr. 300,-
 Par: Kr. 560,-
 Student: Kr. 200,-


Hvordan betale?

Medlemskap kan betales inn på kontonummer 7878 06 19685.
Kontoeier og addresse er: F79 Norge, Postboks 615, Sentrum, 0106 Oslo.

Kontingenten kan gjerne betales via nettbank.

Ved fornyelse av medlemskap må medlemsnummer oppgis på innbetalingen. Ved tegning av parmedlemskap må begges navn oppgis.

Spørsmål vedrørende kontingent og tilgang til medlemsforumet rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Diskresjon tas meget alvorlig. Kartotekfører er den eneste som har tilgang til medlemmenes navn og adresser. All post fra foreningen sendes i diskré konvolutt. Ønsker du ikke post hjem til deg, opplyser du dette ved innmelding. Vi må da ha en mailadresse som kan benyttes til innkallinger, beskjed om kontingentforfall med mer.


Det anbefales å lese foreningens vedtekter før innmelding.

Ønsker du mer informasjon før du melder deg inn i SMil?

Informasjons- og rådgivningstelefonen er åpen på tirsdager fra
kl.19:00 til 22:00.
Du kan være helt anonym når du ringer, hvis du ønsker det. Den som tar imot samtalen har taushetsplikt. Telefon 41 00 30 48

Velkommen som medlem!