SMil Norge har hatt Generalforsamling

SMil Norge har nå hatt sin generalforsamling. Politikken er vedtatt og mål er satt. Veien videre blir utrolig spennende. Sammen med BDSM foreningene i Norge skal vi jobbe for at det å være kinky skal være greit og for at kink-Norge sammen skal få det meget godt. 

 

Vi har hatt et lederskifte, Bethoven har takket for seg i denne omgang og godheksa tar over. Vi ønsker henne og det nye styret lykke til i arbeidet som ligger foran dem. 

SMil Norge deler kunnskap og kompetanse med UngBDSM

 

 

SMil Norge har tradisjon for å holde foredrag. En av de vi samarbeider med er UngBDSM. Denne våren skal flere av våre ressurspersoner holde foredrag

Om foredraget 

I morgen 8.2.2017 holder godheksa foredrag om kommunikasjon, grensesetting og kodeord i BDSM-relasjoner.

Innholdsmessing forteller godheksa at det handler om: det gode samspillet , det handler om å ta vare på seg selv og kjenne seg selv. Det handler om felles nytelse og det funker dårlig om en ikke tar litt hensyn. Kommunikasjon, grenser og kodeord er viktig for å få til det gode samspillet og ærlighet gir mer enn å presse seg mot områder som fremprovoserer uro. Jeg håper dette foredraget kan bidra til en trygghet som gir gode relasjoner og lekestunder.

Hvem, hva, hvor?

Foredraget blir avholdt i sentrumsnære lokaler, og det blir mulighet for diskusjon etter foredraget samt vanlig skravling. Mat kan du enten ta med, prøve å samarbeide om å bestille inn eller avstå fra. Det er også fullt lov å ta med alkoholfri drikke. :)

Arrangementet er åpent for alle ut året du fyller 30 år, og er gratis.

sjekk ut Ungbdsm.no forum for mer info.

 

SMil Norge får støtte fra helsedirektoratet

SMil Norge får støtte fra Helsedirektoratet
 
Under årets generalforsamling vedtok SMil Norge en ny, offensiv strategi for å utvikle organisasjonen. I forbindelse med nysatsingen ble det søkt støtte fra Helsedirektoratet om støtte til informasjonsarbeid. Nå har det gledelige svaret kommet: Helsedirektoratet støtter SMil Norges arbeid med 74.000 kroner i år.
 
-Dette er utrolig gledelig, og vil sette oss i stand til å gjennomføre store nye satsinger, sier leder i SMil Norge Ivan Mollheim.

Trenger du hjelp til å forklare?

SMil Norge har utarbeidet to informasjonsskriv til bruk for BDSMere og for å forklare om hvem og hva vi er og driver med. Meningen med de er at de skal være en støtte og hjelp for BDSMere i møte med hjelpeapparat og rettsvesen. 

              

   Helsevesen               Rettsvesen og politi

Kinknytt november 2015

-informasjonsskriv for kinky folk fra Smil Norge

Innhold:
1.Velkommen
2. Oppdatering fra SMil Norge
3. Månedens nyheter
4. Månedens kulturtips
5. Kink-kalenderen

Les mer: Kinknytt november 2015

Filmanmeldelse/ analyse av Fifty shades of Grey

Denne anmeldelsen inneholder mange spoilere.


Alle har et forhold til Mr. Grey for tiden. Ottar vil at folk skal boikotte filmen, kvinner verden over lar seg forføre og forarge, BDSM- miljøet er delt i synet sitt på om det er en harmløs fantasi eller en farlig film fordi den gir et urealistisk inntrykk av BDSM.

 

Filmen har kvinnelig regissør, manusforfatter, hovedrolleinnehaver og er basert på en bok av en kvinnelig forfatter. Feministen i meg fryder seg over dette, men jeg lurer på hvor stor påvirkning dette egentlig har hatt på sluttproduktet?

 

Filmen skjemmes av bråkete produktplassering (bla. fra Apple, Bose, Audi og LG) og litt for stort fokus på statussymboler og store, imponerende bygninger. Filmingen er flott, men det blir påfallende etter en stund. Kanskje prøver man å tekkes et mannlig publikum ved å vise så mange flotte biler?

Les mer: Filmanmeldelse/ analyse av Fifty shades of Grey

SMil Norge i media om 50 Shades of Grey

På bildet: Ingar, pressetalsmann for SMil Norge. Bildet er tatt av fotograf Ola Sundberg. 

 

De siste dagene har media vært svært opptatt av filmen 50 Shades of Grey som har premiere i Norge 13. februar. I den forbindelse har SMil Norge i likhet med flere andre norske BDSM-organisasjoner blitt kontaktet av media. 

 

I Dagbladet 10. februar kan du lese et intervju med Ingar, pressetalsmann for SMil Norge, og VG skrev en artikkel etter at lederen i SMil Norge sendte et innlegg samme dag. Begge artiklene er tydelige på den skepsisen mange i BDSM-miljøet føler i forhold til filmatiseringen av boka 50 Shades of Grey men også på gleden over at BDSM har blitt et tema det er enklere enn før å snakke om. 

 

For deg som er nysgjerrig på filmen har vi samlet et lite knippe anmeldelser fra norske media. Inntrykkene varierer fra 1/2 og helt opp til 4 på terningen.

Aftenposten: "50 nyanser av søppel." (Karakter 1/2)

VG: "En avansert drittfilm." (Karakter 2)

Dagbladet: "Strammer opp romanen." (Karakter 3)

NRK P3/Filmpolitiet: "Historien fungerer." (Karakter 4)

 

Skal du se filmen? Gå gjerne inn på forumet og diskuter av hjertens lyst!