Kontaktinformasjon

 

SMil Norges organisasjonsnummer:

F79 Norge: 991210148

Leder i SMil Norge: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Styrets leder. Hit kan du sende spørsmål om stort og smått, informasjon eller klager. Mailen disponeres av leder godheksa

Kasserer/kartoteksfører: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (profil Kartotek_SMil)

Kartoteksfører har ansvar for medlemskartoteket vårt. Om du ikke har fått medlemskort eller tilgang til medlemsforumet, så er dette personen å kontakte.

Webredaksjonen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (profil Moderator)

Her får du kontakt med de som har ansvaret for websidene våre, både webredaktør, moderatorer og teknikere leser mail som kommer hit. Oppdager du noe galt eller lurer på noe, så ta gjerne kontakt.

Webredaksjonen kan også videreformidle spørsmål til andre, som sexologer, terapeuter og jurister.

Webredaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (profil Webredaktør)

Juridisk ansvarlig for nettsiden. Innspill til både forum og nettsider mottas med takk.

Om du ikke ønsker å ta klager eller andre ting gjennom Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , så er dette en personlig mail til webredaktør og vil ikke deles med andre så sant ikke samtykke til dette foreligger.