SMil Norge

Velkommen til SMil Norges nettsider!

SMil Norge er en ikke-kommersiell, frittstående og partipolitisk uavhengig interesse-organisasjon for sadomasochister og mennesker med interesse for BDSM / SM og fetisjisme i Norge.

.

Trykk på "les mer" for å finne resten av introduksjonsteksten

SMil Norge er landsdekkende, og har et styre som samler trådene og driver med informasjonsarbeide. Forumet driver nettside, og legger mye innsats i samarbeid og nettverksbygging. Foreningen arbeider for at sadomasochisme skal bli anerkjent som seksuell orientering og uttrykksform. 

Hva er SMil?

SMil Norge er en forening for BDSMere og fetisjister. Vi liker frivillig dominans, underkastelse, bondage, spanking, disiplin/gammeldags oppdragelse med mer fordi det krydrer både sexlivet, parforholdet og livet generelt for oss.

SMil Norge driver opplysnings- og seksualpolitisk arbeid. Hensikten er å redusere fordommer mot utøvelse av sadomasochisme og fetisjisme. SMil Norge har medlemmer i hele Norge fra 18 til 80 år, ca. 40 % kvinner.

Hva er fetisjisme og BDSM?

Seksuell fetisj defineres som seksuell lyst forbundet med spesifikke objekter eller konsepter, altså noe som tenner mennesket seksuelt. Det finnes mange typer fetisjer. Blir en person opphisset av å gjøre spesielle ting er dette en fetisj. Dette kan omfatte høyhelte sko, rumper og lekkert undertøy.

Det å være BDSMer betyr at man tenner seksuelt på dominans/underkastelse, å gi eller ta i mot ulike former for smerte/frihetsberøvelse. Spanking (ris), bondage (bindeleker), rollespill og disiplin er bare noen få eksempler på uttrykk for BDSM. Du velger hva BDSM er for deg, du trenger ikke tenne på alle uttrykkene for å regne deg som BDSMer. Noen bruker BDSM som 'krydder' i sexlivet, andre regner det som en viktig del av sin identitet. Begge gruppene og alt imellom er like gode BDSMere og like velkommen i SMil Norge.

BDSM dreier seg om gjensidig samtykke og aksept mellom to (eller flere) voksne individer hvor man leker innen avtalte grenser og ønsker. Uten informert samtykke fra de som deltar er det ikke BDSM, men overgrep. Evnen til å 'lese' sin partner er essensielt i BDSM, og for mange er utøvelse av BDSM et uttrykk for kjærlighet. Vi mener det krever en viss modenhet. Derfor har SMil-Norge 18års-grense for medlemsskap og for deltakelse på vårt forum. For de mellom 16-26 anbefales UngBDSM.no.

Hva kan SMil Norge tilby?


SMil Norge er en interesseorganisasjon som drives på et idealistisk, ikke-kommersielt grunnlag. Vi legger vekt på å være en møteplass på nett der mennesker med interesse for BDSM kan møtes samt å drive opplysnings- og seksualpolitisk arbeid. SMil-Norge.no er Norges største og mest aktive forum for BDSMere og fetisjister.

BDSM og identitet

SMils og Diagnoseutvalgets største seier er at norske helsemyndigheter fjernet sykdomsstempelet på BDSM og fetisjisme 1 februar 2010. Helsedirektoratet beskriver nå BDSM som en seksuell identitet. Det handler ikke lenger bare om noe vi gjør, men også om noe vi er. For de fem til ti prosentene av befolkningen det amerikanske Kinsey-instituttet anslår er BDSMere er dette en svært viktig endring, fordi mange av oss har like liten mulighet til å endre denne delen av vår identitet som homofile har til å endre sin.
18.06.2018 ble vi friskmeldt internasjonalt


Målet vårt nå er at unge mennesker i fremtiden skal slippe å lese at drømmene og fantasiene de bærer på gjør dem syke.

For mer informasjon:
Nettside: www.smil-norge.no
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ønsker du at noen kommer på din arbeidsplass eller studieplass og forteller om sadomasochisme og andre beslektede seksuelle preferanser?

Da kan du sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Dit kan du også sende spørsmål eller kommentarer.

Vi har, i tillegg til informasjonssider, også to forum Det ene forumet er åpent for alle som lager seg en profil og der kan man stille spørsmål, diskutere og sende private meldinger. Det er ikke pornografisk innhold på det åpne forumet. Forum nummer 2 er forbeholdt medlemmer.

Det er 18-års grense for å bli medlem i foreningen. 

Vi jobber med et informasjonstilbud til de som er under 18 og foreløpig er du hjertelig velkommen til å sende mail til leder uansett hvilken alder du har og uansett hva du lurer på angående BDSM. 

Hvem er vi?

SMil er en seksualpolitisk interesseorganisasjon.

*Vi er opptatt av alle skal få ha sin kink, uten at den skal få negative konsekvenser i livet forøvrig

*Vi deltar aktivt i Pride

*Vi svarer på aktuelle høringer og står på barrikadene for det vi tror på

 

SMil er et talerør for BDSMere og fetisjister.

Vi er synlig i media, snakker på vegne av et mangfold alene og i samspill med det norske kinkmiljøet.

 

SMil er en resurs for enkeltindivider, lokale foreninger og andre interessenter.

Vi har etablert et stort nettverk av ressurspersoner som har sagt seg villig til å bidra med sin kunnskap der det trengs

Vi sitter på mye erfaring og kunnskap, og deler gjerne. 

 

SMil jobber med folkeopplysning og brobygging.

Vi har laget en informasjonsbrosjyre 

Vi har utarbeidet gode proffesjon spesifiserte informasjonsskriv

Vi avholder årlig en sosial og faglig konferanse som samler

Vi deltar på Pride

  

Litt mer om foreningen og medlemsskap:

Det er kun tre krav til deg dersom du ønsker å bli medlem av SMil Norge. Det ene er at du må ha fylt 18 år, det andre er at man har interesse for sadomasochisme som nevnt ovenfor, og det tredje er at man respekterer og følger SMil Norges vedtekter.

SMil Norge drives av medlemmer, for medlemmer. Det er ingen som har lønnede verv hos oss. Alle inntekter (medlemskontigent, inntekter fra fester o.l.) går til drift av foreningen. Foreningen som helhet drives av medlemmene selv, og dette inkluderer driften av nettstedet, og større festarrangementer hvor alle er velkomne.

Du finner mer informasjon i wikien vår og under fanen "Informasjon" øverst på nettsiden.

Noen fordeler ved å bli medlem hos oss:

Medlemsfordeler:

Tilgang til de fleste fester og arrangement arrangert i regi av samarbeidende foreninger.

10% rabatt hos orion

15% rabatt hos erotikkshopping.no

20% rabatt hos Madam mims

kodene for rabatt ligger i medlemsforum
Eget diskusjonsforum for medlemmene

Kontaktinformasjon:

Leder for SMil Norge: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hit skal saker som handler om foreningen.

Kartoteksfører: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kartoteksfører har ansvar for medlemskartoteket vårt. Om du ikke har fått medlemskort eller medlemsblad så er dette personen å kontakte.

Webredaktør og moderatorer: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dette er personene som har ansvaret for websidene våre. Oppdager du noe galt. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe. Web- ansvarlig kan også videreformidle spørsmål til andre.

Webredaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansvarlig redaktør for nettsidene SMil-Norge.no. Mailadressen er personlig og bør kun brukes om man ønsker direkte kontakt med webredaktør uten innbilkk fra andre i eksempelvis klagesaker, henvendelser fra offentlige myndigheter og lignende. 
Webredaktør er juridisk ansvarlig for nettsidene.