Billetter til årets kink-konferanse snart tilgjengelig

Nå er det ikke lenge til vi legger ut billetter til årets Kinkferanse, som finner sted i Trondheim 27-29 september. Vi venter bare på ath hjemmesiden skal bli klar.

Vi jobber med booking av foredragsholdere, så billetter blir lagt ut før disse er klare, slik at man får tid til å planlegge. Men etterhvert som foredragsholdere blir bekreftet legger vi snarest ut informasjonen.

Dersom du er medlem av SMil Norge vil du motta en egen epost med rabattkode, som er et tilbud vi gir til våre medlemmer, så snart dette er klart. Dersom du ønsker å bli medlem av SMil Norge finner du innmeldingsskjema her: https://portal.smartorg.no/action/reg/8ebc0369

Det vil i tillegg bli lagt ut noen earlybird-billetter i år også.

Nytt i år er at vi også gir medlemmer våre styrende organisasjoner/foreninger rabatt på årets festivalbillett. Rabattkoden vil bli sendt direkte til våre styrende foreninger, som igjen kan videreformidle dette til sine medlemmer.

Dersom du som styremedlem i en BDSM-forening lurer på hva styrende forening går ut på, og hvordan man eventuelt kan bli en styrende organisasjon i SMil Norge, så send oss en epost eller melding på FetLife, så skal vi gi informasjon rundt dette.