The LA&M Visiting Scholars Program

The Leather Archives & Museum kunngjør det årlige LA&M Visiting Scholars-programmet for 2024. Et stipend på $1000 vil bli tildelt én mottaker for å utføre forskning ved å bruke LAMs unike arkivsamlinger. Opptil ytterligere $1000 i reiserefusjon vil også bli gitt for å dekke kostnader forbundet med å besøke LA&M for forskning.

Prisen er tilgjengelig for personer som jobber med et spesifikt forskningsprosjekt som kan støttes av LA&M-samlingene. Potensielle søkere inkluderer personer som arbeider med slike publikasjoner, inkludert (men ikke begrenset til) tidsskriftartikler, bøker, bokkapitler og avhandlinger. Dette er et tverrfaglig program og LAM ønsker velkommen foreslåtte prosjekter som er basert på vitenskap, samfunnsvitenskap, kunst og humaniora.

LA&M søker prosjektører som vil bruke sine arkiv- og forskningssamlinger til å skape nye stipend relatert til historien og kulturen til lær, fetisj, kink og BDSM. LA&M oppfordrer til forslag som kan inkludere flere måter å formidle resultatene av denne forskningen på, for eksempel publisering, offentlige programmer eller konferansepresentasjoner eller andre lignende arrangementer. Vær oppmerksom på at et nytt Visiting Artists-program vil bli lansert senere i år for å støtte kunstnere som er interessert i å jobbe med forskningssamlingene våre, og vi ser frem til å dele denne informasjonen med deg i løpet av de kommende månedene! Leather Archives & Museum Visiting Scholars-programmet er gjort mulig gjennom et sjenerøst stipend fra Leather SINS og deres Chicago-baserte arrangement, Kinky Kollege.